Culinaire foto’s
Pizza Tonijn bij Les Copains Delft
Heerlijke krokante bodem, zeer smaakvolle tonijn en mooie wasibimayonaise, daar kan Le Garage een puntje aan zuigen. Wat is dit lekker en wat was Le Garage een afknapper.
Caesarsalad bij Harbourclub Rotterdam
Hoe warm het was en hoe ver, een aangenaam Mensch in Rotterdam. Op met mooie terras van The Harbourclub in Rotterdam samen met een goede collega genoten van een eenvoudige doch voedzame lunch, te weten een kleine Caesarsalad met scampi's en tonijn, voorwaar geen straf, zeker niet met een klein glaasje Chardonnay erbij. En Hij zag dat het goed was.
Frambozen met karnemelk bij Parkheuvel
Wat een mooi dessert, heerlijke frambozen gevuld met witte chocolade. De subtiele smaak van goede frambozen kan weinig velen, de mix met deze witte chocolade was perfect. Het glaasje karnemelk erbij was erg lekker, zeer subtiel en een prachtige ondersteuning van de frambozen, helaas niet in literpakken.
Gepocheerde kalfshaas bij Parkheuvel
Sanctus simplissitas, wat een prachtig gerecht, het voorbeeld van overdaad schaadt! Perfecte kalfshaas, normaliter ben ik geen voorstander van pocheren omdat het bij verkeerde aanpak het vlees volledig ruïneert, daar hoef je bij maître VanLoo niet bang voor te zijn. Mooie entourage van morieljes verse doperwten en boontjes, prachtige schuimige saus als subtiele begeleider, wow!
Vegetarisch tussengerecht bij Parkheuvel
Normaliter heb ik graag een mooi stuk vlees bij een vegetarisch gerecht, dat riep ik nu ook, maar ik moest mijn vooroordeel bijstellen, dit was een prachtig uitgebalanceerd tussengerechtje, dat niet meer nodig had dan iemand die het met smaak zou verorberen, dat was ik dus, met mijn aangename disgenoten.
Rode mul met paella bij Parkheuvel
Een nieuw topgerecht van chef Erik van Loo, een van de beste koks van ons land. Superbe bereid, prachtige volle smaken en toch erg subtiel. Het spek dat de mul bedekt was net mooi, niet te hard, maar net goed aangezet, de mil uiteraard perfecte cuisson. De beste paella die ik ooit heb gegeten.